Nybyggeri – Nybyg i Thisted og Nykøbing Mors

Har I planer om nybyg, så tag Vils Tømrer med på råd

Indenfor nybyggeri har vi mange års erfaring med en lang række byggeprojekter i træ – fra haveskuret over carporten til det helt nye hus. Hos Vils Tømrer udfører vi nybyg i Thisted og Nykøbing Mors for private og erhverv.

Alt sammen opført i de smukkeste materialer, som naturen kan byde på.

Vælg de rigtige træsorter til dit nybyggeri

De forskellige træsorter har forskellige egenskaber. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket træ man vælger til byggeriet. Her kan I nyde godt af vores faglige kompetencer i rådgivningsfasen, så I i sidste ende står med et færdigt resultat, som holder år efter år. Vi har stort fokus på kvalitet, du kan derfor være helt tryg hvis du vælger os til at stå for dit nybyggeri i Thisted, Mors eller omegn.

Få et stærkt tilbud på nybyg i Thisted, Mors og omegn

Kontakt Vils Tømrer for at høre mere om nybyggeri i træ, priser og garantier. Ring til os på (+45) 60 19 75 54 eller skriv en mail til vilstomrer@vilstomrer.dk til en helt uforpligtende snak om dit nybyg i Thisted, Nykøbing Mors og omegn. Udover nybyg kan vi også hjælpe hvis du har behov for tilbygning, ombygning eller snedkerarbejde.

Kontakt os i dag og hør mere om nybyggeri

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Vi kan rådgive og vejlede dig i dit byggeprojekt.